Sunday, October 11, 2009

ketupat palas dan sambal maktok



akhirnyaaa..selepas begitu teringinkan ketupat palas dan sambal siat ayam maktok, aku dpt la juga merasa kan...wpun bukan dr air tgn mktok tpi kira ok la juga..berjaya la juga cubaan pertama kali aku ni....huhu...kira smlm bertgkus lumus la aku buat sorg2..huhu...semerbak bau mcm rs malam raya la plak..hahaha...

n ktupat palas nye, ihsan drpd Tok Ngah norma yang dikirim bersama makcik ms dtg TCA neuro baru ni...

ok la kan..asal dpt mkn....TQ makcik sb bg kkk ketupat...

4 comments:

  1. berjasalah jugak blog tu. Muga lepaih ni tak yah credit telifon tanya resepi. Nak resepi apa bagi tau...kita update kat ctu ja!

    ReplyDelete
  2. mmg raya la kita..kat bertam pun mcm nak prepare raya ja..dok lap2 tgkp..kms2 umah..haha

    ReplyDelete
  3. sambal siat ayam..macam best jek..bg resepi boleh?

    ReplyDelete