Monday, June 1, 2009

FATHER'S DAY CONTEST


TGH2 BLOG HOPPING AKU TJUMPA CONTEST FATHER'S DAY FROM MAMATISYA..
so aku pun smgt la nk mmsukkn gmbr Inche Zulffi dan ank teruna nyer ZAFFRAN RIZQI...



SO SYRAT2NYER....



1. Add blog MamaTisya di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER - MamaTisya serta upload FATHER'S DAY CONTEST
as a banner di blog anda. ------> SUME DAH,,BUT NAK BUAT BANNER TU CAMANA??HHUHU


2. Buat entry khas ngan tajuk FATHER'S DAY CONTEST & upload gmbr anak anda bersama ayah/daddy/bapa/babah/walid/abi/papa masing2. Sertakn perkara2 berikut:


Nama abah dan anak :

Abah Muhammad Zaffran Rizqi namanya Mohd Zulffi. panggilnya Zul, Zulffi sprti Zaffran Rizqi panggilnya Zaffran.Umur anak : Umur Zaffran Rizqi sekarang 11bulan....

Citer la skit psl gmbr yg dipilih dan dh ada plan ke nk celebrates kt mn?(kalo ada, sila nyatakan)

dan ini gmbr yang paling ibu suka skli gmbr Zaffran d Pantai Irama Bachok. Zaffran takut ombak, bnyi ombak dan angin yang kuat melanda di tepi pntai..Zaffran duduk atas bahu abah smbil pluk abah kuat2..tak mahu langsung berenggang dan angkat kpla sb Zaffran cuak dgn bnyi yang kuat tuh...(sbnrnya, Zaffran dah ngntuk tuh...alasan je tuh tak mo main air..heheh)

celebrate ape: Father's day?blum lgi...nak g mkan kat Rstoran Sham kot???


(P/s: hanya 1 gambar shj tp jika anda mempunyai ank lebih dr seorang so bole ltk lebih means kalo ank 2 org so 2gmbr dan seterus...dan bole juga dlm 1 gmbr ngan 2 ank skaligus..cthnye kalo ada bb kembar ke, ada ank 5 ke...camtu la maksudnya)



3.Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke MamaTisya

Bila dah siap, tinggalkan komen di entri post ini , so nanti senang MamaTisya nk view entry ni. -----------> oh sudah....


4. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg menarik & melambangkn kasih syg seorang ayah kepada anak.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 2 pemenang akn dipilih iaitu
  • ayah & anaklelaki
  • ayah & anakperempuan

5. Hadiah utk pemenang adalah something from PIERRE CARDIN
**jika rmi yg join contest ni...mayb ada adiah saguhati...so tguuuuuu......

----------------> harap2 menang...hehe







3 comments:

  1. tktau mcm mn nk wt as a banner ye..ni nk kena potong markah ni...hehehe

    ok mcm ni add gadget
    pastu pilih picture
    mskkn gmbr contest father's day ni
    pastu kt bahagian link tu copy spt dibwh
    so bila org click the banner akn trus msk ke father's day contest

    http://mamatisya.blogspot.com/2009/05/fathers-day-contest_21.html

    good luck

    ReplyDelete
  2. ok..tq dah dpt dahhh..hehehe

    ReplyDelete
  3. ni macam mana nak tolong vote kasi menang ni?
    heheheheh.... cayalah mama qay!

    ReplyDelete