Monday, April 13, 2009

pertandingan baby comel

this cntest is from mama aqish pnyer blog...http://damiaqish.blogspot.com/ terjumpa ms blog hopping...so apa kata kiter msuk jerk...

syarat2nye?? sng jerkk


1. Add @ Link Mama_Aqish di blogroll/bloglist anda. - sdah buet dahh..
2. Anda diWajibkan untuk menjadi Follower Mama_Aqish - dah buat dahh

3. Gambar yang dihantar mestilah merupakan gambar Baby anda yang Latest sekali.... - ha ..ni la gmbr zaffran Yang terbaru..
4. Sila hantar hanya sekeping gambar sahaja.... - 2keping bleh ke??heheh

5. Sila nyatakan ape yang menarik tentang anak anda & mengapa dia layak menjadi pemenang baby cute contest???

oo....apa yang menarik psal Zaffran Rizqi nih??
Zaffran dah 9bulan..dah pndi jalan setapak dua, pndi naik tngga..pandai mngemas esp dapur ibu..hehehe
Zaffran suka baca buku, esp buku ibu...n magazine...buku astro tu kira hancur la sb zaffran baca n tarik2..hehehe
yang menarik is Zaffran ni suke gelak n ketawa,megekek ktwa dia....dia suke pd sume org..tak kisah sapa...kalo org nak bw jalan lagi dia suke..mak cik jual baju kat wakaf Che yeh tu pun dia ikut aje makcik tu...
n yang paling menarik is of course la sb Zaffran anak ibu..so semua bnda menarik pd ibu..heheheh

Knapa zaffran kene menang pertandingan baby comel?
hmm..sb takde org iktiraf zaffran paling comel slain abah dan ibu
dan zaffran tak penah msuk mana2 ptndingan baby comel kot..hehehe
tapi tak menang title bby comel pun takpe sb zaffran mmg comel pada ibu n abah..hehehe

6. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini beserta dengan email address. Untuk pemilihan pemenang nanti... -- ooo entri mama aqish eh..okes...siap...

9 comments:

  1. Bagi kita semua Zaffran memang comel.

    ReplyDelete
  2. salam..
    cepat nyer 9 bulan dah jalan.. !! bagus la Zaffran.

    ReplyDelete
  3. semua yang dinamakan baby adalah sangat CHO-MEYL!

    ReplyDelete
  4. blog yg cantek..
    baby yg kiut..
    gud luck.

    ReplyDelete
  5. salam ziarah LadyQay,
    wah cepatnye Zaffran, baru 9 bulan dah boleh berdiri & berjalan setapak dua... Aliya pun skrg ni dah pandai2 lepas tgn nak berdiri..

    ReplyDelete
  6. Ha sapa kata cucu Wan Teh tak comel?... mai sini wan teh nak tunjuk kat mana yg kiut sangat cucuku ini.. Zaffran sentiasa pemenang pertama...

    ReplyDelete
  7. salam ziarah qay..zaffran mmg cute..goodluck:)

    ReplyDelete
  8. tq for all the comment..n for jnguking my blog...nice to hv lots of new frens..

    ReplyDelete