Wednesday, August 19, 2009

" BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess"








Mari kita join ini contest...yang dianjurkan oleh Mommy Zara..hehehe..saja syok2 kan....

syarat2 utk join contest ni:
1. korang kena la jd follower Mommy_Zara. cek dkt sini tau blognyer for more info...
2. jgn lupa add banner di atas pada sidebar tuan tuan dan puan puan..
3. n of cos la kena buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali
satu picture baby yg sdh msstinya comey! dan satu picture baby bersama mommy atau daddy! kedua2 gambar akan diambil markah..
4. dan sile nyatakan skali nama baby dan umur baby.

5 . dan juga sila nyatakan bila gambar diambil.
6. link kn blog Mommy_Zara . sila tinggalkn comment bila dh siapkn entry tuh...

DANNNN semua baby yg manjadi peserta mestilah dr umur....newborn smpi 3 thn
contest bermula dari 11 August 09 hingga 31 August 09
Dan hadiahnyerr:::
1st Prize: 1 printed tshirt(ur bb pic on it) +1 magnetic + 1 keychain + 1Mag baby poster
2nd Prize: 1 Magnetic+ 1 Mag baby Poster+1 keychain
3rd Prize:1 keychain & Mag baby Poster
Mystery gift for number: 9 & 19


so ini penyertaan kitorng..hehehe

Ini Ibu yang cun melecun Ruqayyah Muhammad bersama hero pujaan hatinya slain Inche Zulffi itu(hehehe) yang bernama Muhammad Zaffran Rizqi...hero ini wlaupun bru berumo 13 bulan , sudah menawan dan menggoda hati ibu yang terchenta itu...yang sentiasa membuatkan malam ibu tak lena kalo takde hero ini di sbelah ibu..hehehe...


Ini lah aksi zaffran yang cheeky dan pemurah dgn snyuman menggodanya itu...masa ni tgh tgu boarding dkt Airport KB...penat tggu plane tak smpi2 lagi, Zaffran pusing dan tawaf keliling smpi penat ibu dan abah kejar..heheheh

so hrpnye kitrg ni terpilih la jd pemenang..hehe



1 comment:

  1. haluu.. mommy zara dah terjah sni k... gudluck dear!

    ReplyDelete