Monday, October 7, 2013

sapa mau Iphone 5S???

Sayaaaa dulu angkat tangan bila tanya sapa mau Iphone 5S...hahaha

hmmm..selepas mula pakai Ipad Mini..update plak iOs 7..syok pula guna apple..

owh sgguh lupa daratan Puan Qay.melupakan android kesayangan yang berbakti selama bertahun tahun ini...

hajat memang ada... but nak beli..hmmm...saving dulu untuk keperluan pendidikan anak...

lagipun karang anak baling atau buat jadi macam Orea mcm Samsung hari tu..wwwuuuuuu..menangis tak berlagu rasanya dengan Iphone 5S...

Tapi bila my fren Salwa  buat Contest sempena Ulangtahun Ibrahim, miracle babynya itu, n hadiahnya Iphone 5S ni... adehhh...baru nak keluar tuuu... meleleh la pulak ayaq liuq..especially hat Gold kannn....julung julung kali tuh....

kalau ada rezki insyAllah merasala pegang Iphone 5s..adik zariff pun dah besar..insyAllah pandai jaga ipong ibu psni ... koya sungguh Puan Qay ini...



kalau sahabat sahabat lain nak juga, sila la join contest ni ya...Contest Iphone 5s Sempena Bulan Kelahiran Pertama Ibrahim...

saya doakan kalian juga dimurahkan rezeki untuk dapat Iphone dan hadiah hadiah lain....

Insyallah, En 'Rezeki' sudah tahu alamat Tuannya 


No comments:

Post a Comment